ionicons-v5_logos
Yeni Genshin Impact Clone Lansman Günü Büyük Sorunlarla Karşı Karşıya

Yeni Genshin Impact Clone Lansman Günü Büyük Sorunlarla Karşı Karşıya

Uğultulu Dalgalar , giriş sorunlarını, performans sorunlarını ve aşırı ısınma şikayetlerini aşabilirse Genshin Impact'in öğle yemeğini yemeye hazır . Oynaması ücretsiz açık dünya aksiyon RPG oyunu, 30 milyondan fazla ön kayıtlı oyuncuya ulaştı , ancak şimdi bu oyuncuların karşılaştığı tüm sıkıntıları gidermek için çabalıyor. Yapımcı Kuro Games bugün web sitesinde "Ortaya çıkmış olabilecek oynanış sorunlarıyla ilgili olarak dünyanın her yerindeki oyunculardan gelen geri bildirimleri yakından takip ediyoruz" diye yazdı . "Bu sorunları düzeltmeler yoluyla sürekli olarak düzeltmeye kararlıyız."

Uğultulu Dalgalar , giriş sorunlarını, performans sorunlarını ve aşırı ısınma şikayetlerini aşabilirse Genshin Impact'in öğle yemeğini yemeye hazır . Oynaması ücretsiz açık dünya aksiyon RPG oyunu, 30 milyondan fazla ön kayıtlı oyuncuya ulaştı , ancak şimdi bu oyuncuların karşılaştığı tüm sıkıntıları gidermek için çabalıyor.


Yapımcı Kuro Games bugün web sitesinde "Ortaya çıkmış olabilecek oynanış sorunlarıyla ilgili olarak dünyanın her yerindeki oyunculardan gelen geri bildirimleri yakından takip ediyoruz" diye yazdı . "Bu sorunları düzeltmeler yoluyla sürekli olarak düzeltmeye kararlıyız."


Uğultulu Dalgalar, oyuncuların nadir ve güçlü yeni karakterlerin kilidini açmak için çabaladığı bir anime gacha oyunudur. Genç savaşçıların kötü canavarları öldürürken medeniyeti yeniden inşa etmeye çalıştıkları kıyamet sonrası bir gelecekte geçiyor. İlk fikir birliği, bunun Genshin Impact'e çok benzediği , ancak daha koyu bir tonla ve daha derin dövüşe daha fazla vurgu yapıldığı yönünde. Güncel tüm sorunların dışında eğlenceli bir oyun.

Popüler Kategoriler
ARLECCINO'nun ilk yayın tarihi açıklandı!
ARLECCINO'nun ilk yayın tarihi açıklandı!

Genshin Impact tarafından yayınlanan bilgiye göre Arleccino karakterinin ilk çıkışı ve nadir bulunan 5 yıldızlı Lyney'in geri dönüşü 4.6 güncellemesiyle 24 Nisan'da gerçekleşecek ve her iki karakter de Pyro elementinin kullanıcısı olacak.