ionicons-v5_logos
Fortnite oyuncuları Epic'in eşya nadirliklerini kaldırmasından memnun değil

Fortnite oyuncuları Epic'in eşya nadirliklerini kaldırmasından memnun değil

Durumu daha da karmaşık hale getirmek için, oyuncuların hemen çok pahalı olduğunu düşündüğü yeni "Avatar: Son Hava Bükücü" görünümlerinin piyasaya sürülmesiyle tartışmalar ortaya çıktı.

Son zamanlarda Epic Games'in Fortnite'ta önemli bir değişiklik yapması oyuncular arasında büyük tartışmalara neden oldu. Şirket, renkli nadirlik sistemini kozmetik ürünlerde kaldırmaya karar verdi; bu, artık Nadir ve Efsanevi görünümler arasında bariz bir ayrımın kalmayacağı anlamına geliyor.


Daha önce, görünümler eşya mağazasında ve envanterde Battle Royale modunda bulunan silahlarla aynı nadirlik sistemi kullanılarak, Sıradışı (yeşil) ve Nadir (mavi) görünümler vb. arasında değişen bir nadirlik sistemi kullanılarak etiketleniyordu. Bu görünümler oyunda avantaj sağlamaz, ancak genel olarak nadirlik ne kadar yüksek olursa görünüm de o kadar ayrıntılı olur ve bu da fiyata yansır.


Artık bu sistemin kaldırılmasıyla birlikte yalnızca Gaming Legends Serisi gibi özel serilerdeki kozmetik ürünler renkli etiketlemeyi koruyacak. Değişiklik, Epic tarafından mağazanın farklı türde kozmetik ve ürünleri destekleyecek bir evrimi olarak gerekçelendirildi, ancak bu değişiklik, artık bir fiyat kılavuzunu belirten bir nadirlik sistemi olmadığından, kozmetik fiyatlarındaki olası artışlar konusunda endişeleri artırdı.


Durumu daha da karmaşık hale getiren tartışma, oyuncular tarafından hemen pahalı olarak değerlendirilen yeni "Avatar: Son Hava Bükücü" görünümlerinin piyasaya sürülmesiyle birlikte ortaya çıktı. Mağazadaki her bir ürüne, rotasyona girmeyi planladıklarını göstermek üzere tarih eklenmesi gibi bazı değişiklikler iyi karşılanmış olsa da, asıl sorun, artık keyfi olarak daha pahalı olabilen kozmetik fiyatlarındaki potansiyel artış olmaya devam ediyor.

Popüler Kategoriler
Batman Arkham: Gotham'ı Doğru Sırayla Fethetmek İçin Nihai Rehberiniz
Batman Arkham: Gotham'ı Doğru Sırayla Fethetmek İçin Nihai Rehberiniz

Batman Arkham oyunlarının kronolojik ve yayınlanma sırası