ionicons-v5_logos
Hayranlar Yalnız Değil,

Hayranlar Yalnız Değil,

Hayranlar Yalnız Değil, Final Fantasy XVI'nın Yapımcısı da Yeni Bir Tactics Oyunu İstiyor

Rising Tide DLC'nin 18 Nisan'da yayınlanmasıyla birlikte Final Fantasy XVI'nın hikayesi nihayet sona erecek. Bu, Square Enix'in proje üzerinde çalışmayı bitirdiği anlamına gelmese de (bir PC bağlantı noktası hala çalışıyor), hayranların ekibin bundan sonra ne yapacağını ve oyunun dünyasını ve karakterlerini görüp göremeyeceğimizi merak ettiği anlamına geliyor Tekrar. Yapımcı Naoki Yoshida, The Gamer ile yaptığı bir röportajda yan ürün fikrini, özellikle de Final Fantasy Tactics'i tartıştı ve Yoshida, yan ürünün geri dönüş zamanının geldiğini söyledi.


Final Fantasy Tactics, Square Enix serisinin sevilen 1997 taktiksel RPG yan ürünüdür. Oyuncu, Yoshida'ya FF16'nın Valisthea dünyasında geçen bir Taktik oyunu yapmasını istedi. Yoshida ve FF16 takımı Taktik hayranıdır ancak Yoshida, FF16 dünyasının ızgara tabanlı taktik mücadeleye uygun olacağını düşünmüyor. "Eikon'a karşı Eikon savaşlarını bu tarzda nasıl yaparız?" Yoshida sordu, "Eğer Eikon'larınız varsa, bir Eikon kaç kareden oluşacak?" Taktiksel yaklaşım FF16 dünyasında işe yaramasa da, Yoshida "muhtemelen yeni bir tane yapmamızın zamanı gelmiştir" dedi. Bu, Tactics'in bunu yapmasını isteme konusunda inanılmaz derecede sesini yükselten yan ürün serisinin hayranları tarafından paylaşılan bir duygu. geri donüş.

Popüler Kategoriler
Diablo IV'ün Gelecek Sezonu Değişikliklerle Dolu
Diablo IV'ün Gelecek Sezonu Değişikliklerle Dolu

Diablo IV, birinci yıl dönümünün hemen ardından büyük bir revizyondan geçiyor. Blizzard kısa bir süre önce, bu ayın sonunda 4. sezonda gelecek olan neredeyse tüm büyük değişiklikleri açıkladı ve hayranlar, aksiyon RPG'sinin, oyuncuların lansmandan bu yana yaşadığı en büyük şikayetlerden bazılarını nihayet çözeceğinden heyecan duyuyor.