ionicons-v5_logos
Batman Arkham: Gotham'ı Doğru Sırayla Fethetmek İçin Nihai Rehberiniz

Batman Arkham: Gotham'ı Doğru Sırayla Fethetmek İçin Nihai Rehberiniz

Batman Arkham oyunlarının kronolojik ve yayınlanma sırası

Batman hayranıysanız büyük ihtimalle beğenilen Batman Arkham serisini duymuşsunuzdur. Başlangıçta Rocksteady Studios ve daha sonra WB Games Montréal tarafından geliştirilen bu seri, birçok kişi tarafından video oyunlarına yönelik en iyi süper kahraman uyarlamalarından biri olarak kabul ediliyor.


Burada Batman Arkham oyunlarını hem hikaye sırasına hem de çıkış tarihine göre oynamak için ideal sırayı keşfedeceğiz, böylece Kara Şövalye olma deneyiminden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.



Oyunların Tarihe Göre Sıralaması

Devamlılığı bozmadan anlatım çizgisini takip etmek isteyenler için Batman Arkham serisindeki oyunların şu sırayla oynanması gerekiyor:



Batman: Arkham Origins – Piyasaya sürülen üçüncü oyun olmasına rağmen bu oyun, daha genç ve daha az deneyimli bir Batman'i gösteren bir ön bölüm olarak çalışıyor.

İlgili DLC'ler: Initiation, A Cold Cold Heart, Blackgate


Batman: Arkham Asylum (2009) – Batman'i ikonik akıl hastanesine hapseden ve Joker'in komutası altındaki birçok kötü adamla karşı karşıya kalan, her şeyi başlatan oyun.


Batman: Arkham City (2011) – Deneyimi Gotham sokaklarına taşıyarak daha karmaşık bir olay örgüsü ve daha büyük bir açık dünya sunuyor.

İlgili DLC'ler: Black Mask Challenge Campaign, Catwoman, Harley Quinn's Revenge


Batman: Arkham VR – City ile Knight arasında yer alan ve oyuncuların Batman'in dedektif modunu daha derinlemesine keşfetmelerine olanak tanıyan bir sanal gerçeklik deneyimi.


Batman: Arkham Knight (2015) – Gizemli Arkham Knight'ın tanıtılması ve araçlara daha fazla odaklanılmasıyla heyecan verici bir hikaye getiren destanın doruk noktası.

İlgili DLC'ler: Batgirl – A Matter of Family, Harley Quinn, Catwoman's Revenge, Red Hood, Robin – A Flip of a Coin, Nightwing – GCPD Lockdown

Popüler Kategoriler
Helldivers 2 Community Successfully Wipes Out Robots
Helldivers 2 Community Successfully Wipes Out Robots

Onlar yaptı. Bunun imkansız olduğunu ve tüm ihtimallerin onlara karşı olduğunu söylediler ama piçler bunu yaptı. Hafta sonu boyunca Arrowhead Game Studios, Helldivers 2 oyuncularına robot Otomatları tamamen yok etme görevi veren büyük bir emir olan Hızlı Sökme Operasyonunun son aşamasını geçti. Tahsis edilen süreden daha uzun süreceğini öngören tahminlere rağmen oyuncular hedefi tamamladı. Robotların işi bitti. Bu savaşın yarısını kazandık.