ionicons-v5_logos
Ashes of Creation gelecek vaat eden bir oyun olarak öne çıkıyor

Ashes of Creation gelecek vaat eden bir oyun olarak öne çıkıyor

Ashes of Creation: What We Know About the Next Phases!

Başarılı kitle fonlaması kampanyasından bu yana oyun topluluğu tarafından yakından takip edilen Intrepid Studios'un oyunu, her biri bu iddialı projenin potansiyeli hakkında daha fazla bilgi veren çeşitli test aşamalarından geçti. Sonraki aşamalar için beklenen çıkış tarihleri de dahil olmak üzere Ashes of Creation hakkında şu ana kadar bildiklerimizi keşfedelim.



2017 yılında 3,2 milyon doları aşan bir Kickstarter kampanyasıyla başladığından bu yana, Ashes of Creation birkaç önemli adım attı:


1. Alfa Öncesi (Aralık 2017 – Mart 2020): İlk testler arkadaşlara ve aileye kapalı olup birincil sistem ayarlamalarına odaklanmıştır.


2. Alfa 1 (Mart 2020 – Ağustos 2021): Destekçilere açık, önemli oyun özellikleri tanıtıldı ve gelecekteki iyileştirmeler için değerli geri bildirimler toplandı.


3. Alpha 2 (Q3 2024): Bu aşama, gelişmiş oyun mekaniklerine ve beş oynanabilir yarışa genişletilmiş erişime sahip yarı kalıcı bir dünyayı içeriyor.


Oyun Yenilikleri

Alpha 2.0'ın en çok beklenen yeni özelliklerinden biri, mevcut oyuncu sayısına göre etkinliklerin zorluklarını otomatik olarak ayarlayan dinamik etkinlik sistemidir. Bu sistem, aktif anlatı yayları, kaynak düğümü etkinliği ve ticaret kervan hareketleri gibi faktörleri hesaba katar.

Popüler Kategoriler
NASA bugünkü güneş tutulmasıyla ilgili Fortnite ve Minecraft'ı kullanıyor
NASA bugünkü güneş tutulmasıyla ilgili Fortnite ve Minecraft'ı kullanıyor

Henüz duymadıysanız bugün 8 Nisan'da güneş tutulması gerçekleşecek. Bu nedenle NASA, insanlara tutulmayı güvenli bir şekilde öğretmek için çeşitli video oyunu şirketleriyle işbirliği yapıyor.